self protein pannkakor
Protein pancake – Laktos & Glutenfri proteinpannkaka

Pannkaksmix protein

Protein pancake är en lättlagad måltid för den som vill äta både nyttigt och gott. Burken innehåller en pannkaksmix som har en hög halt omega 3 och protein. Den är dessutom fri från både gluten och laktos.

För en jämn smet som räcker till att grädda ungefär 40-50 fluffiga proteinpannkakor eller våfflor med låg kolhydrathalt blandar man enkelt mixen med endast vatten. En god och mättande frukost eller lunch som går snabbt och enkelt att tillaga för den som vill öka sitt intag av omega 3 och protein.

48% Protein

Köp / Info

Tillagning:

Använd 40gram proteinpannkaksmix för att skap 4 pannkakor. Räkna alltså med 10 gram per pannkaka.

Lägg pulvret i en bunke och tillsätt 1,5dl vatten.

Vispa smeten riktigt slät. Det är även möjligt att skaka den ordentligt för att den ska bli tillräckligt slät.

Låt den stå i tre minuter.

Ta 1/2 dl och häll i en varm stekpanna. Stek i ca 1 minut på vardera sida på på medelhög värme. Behövs fett kan kokosfett användas.

protein panncake ingrediens